Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Daniel Buczek Michal H (2754 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
taaa koalski bo ty juz nie masz zoladka
a tak powaznie to miesiac temu przejechalem szlifierka po udzie,w okolicach ....no wiadomo czego brrrr,pogotowie jakies pol godziny w poczekalni,pozniej 2,5 na kozetce,przyszla pani zaszyla 6 szwow,tylko wyczyscic zapomniala,jedynie przeplukala,efekt po tygodniu nie moglem chodzidz znow lekarz tym razem moj, infekcja sie wdala antybiotyk 9 dni zwolnienia i do dzis jeszcze sie nie zroslo,jakby nie mozna bylo odrazu rany oczyscic porzadnie,to byl moj drugi taki uraz i poprzednio lekarz zrobil jak nalezy i po 2 tygodniach bylo zagojone,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
jacek pawlowski
(jaczekpaw)
Nowicjusz
witam zgadzam sie z wami z tymi lekarzami jest cos nioe tak kilka dni temu bylem u swojego lekarza i mowie mu ze lataja mi pzred oczyma czarne kropki i prosze go zeby daj skiertowanie do okulisty odp, ze nie ma takiej potrzeby ze to jest normalne u ludzi i ze jak mi sie zrobi gardine i nic nie bede widzial to zebym wtedy przyszedl smiech na sali..... brak slow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
jaczekpaw napisał:
witam zgadzam sie z wami z tymi lekarzami jest cos nioe tak kilka dni temu bylem u swojego lekarza i mowie mu ze lataja mi pzred oczyma czarne kropki i prosze go zeby daj skiertowanie do okulisty odp, ze nie ma takiej potrzeby ze to jest normalne u ludzi i ze jak mi sie zrobi gardine i nic nie bede widzial to zebym wtedy przyszedl smiech na sali..... brak slow
jaczekpaw napisał:
witam wszystkich mam takie pytanie dosc czesto mam uczucie goraca w stopie z wielkim bolem trwa okolo kilkunastu minut i znika pojawia sie na 2 dzien lub za kilka dni czy ktos sie spotkal z taka dolegliwoscia

Zrobisz co uważasz, ale ja z takimi dolegliwościami poszedłbym do lekarza od całej głowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
AA jeszcze mi sie przypomnialo jak mi drugi raz sciagali szwy z tego nieszczesnego lokcia to poszlam do fastlege ale ze nie trzeba lekarza do tego to mnie jakas helsesekretær wziela i do sciagania.. no ale ze slabo mi bylo ze strachu to mowi ze sie musze polozyc na wszelki wypadek no to mnie prowadzi na jakies Zaplecze.. mysle okej.. posadzila mnie na jakims lozku podlozyla pod reke KOC nie wiem ile on byl nie prany i skad on sie tam wzial wogole ale podlozyla! ja bylam w szoku wiec malo mowilam tylko myslalam " co jest do cholery" no ale w pokoiku ciemno jak w ciemni.. no to dawaj ciagnie mnie do okna.. przez okno tez ledwo widac bo zaslony jakies i firanki byly:! ja malo nie padne tam przy tym sciaganiu, rwie jak cholera, boli jak diabli a ona trzyma mi lokcia i wygina go we wszystkich mozliwych kierunkach w strone okna zeby cos zonbaczyc i wyciagnac te nieszczesne szwy.. ludzie jak sobie to przypomnie to mam ochote znowu sie polozyc.. tym razem juz nei na tym kocyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
ivka111 napisał:
AA jeszcze mi sie przypomnialo jak mi drugi raz sciagali szwy z tego nieszczesnego lokcia to poszlam do fastlege ale ze nie trzeba lekarza do tego to mnie jakas helsesekretær wziela i do sciagania.. no ale ze slabo mi bylo ze strachu to mowi ze sie musze polozyc na wszelki wypadek no to mnie prowadzi na jakies Zaplecze.. mysle okej.. posadzila mnie na jakims lozku podlozyla pod reke KOC nie wiem ile on byl nie prany i skad on sie tam wzial wogole ale podlozyla! ja bylam w szoku wiec malo mowilam tylko myslalam " co jest do cholery" no ale w pokoiku ciemno jak w ciemni.. no to dawaj ciagnie mnie do okna.. przez okno tez ledwo widac bo zaslony jakies i firanki byly:! ja malo nie padne tam przy tym sciaganiu, rwie jak cholera, boli jak diabli a ona trzyma mi lokcia i wygina go we wszystkich mozliwych kierunkach w strone okna zeby cos zonbaczyc i wyciagnac te nieszczesne szwy.. ludzie jak sobie to przypomnie to mam ochote znowu sie polozyc.. tym razem juz nei na tym kocyku

Podaję namiary gdzie można się położyć... na wygodnej kozetce.
Zyczliwy

www.google.no/search?aq=f&gcx=w&...biw=1024&bih=653

W załączeniu:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/5/nasze_s...ci_10,40.html#142452
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...a_10,240.html#142455
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
ebkas napisał:
To chyba ja jestem osamotniona w pozytywnym widzeniu sluzby zdrowia w NO. Odakd tu jestem moje dzieci , nie biora antybiotykow. W Polsce corka chorowala czesto. Teraz (odpukac) jest zdrowa. Lekarz zawsze nas traktowal rzecowo. Nigdy nie spotkalam sie ze slabym lekarzem. Maz byl w szpitalu i tez potraktowali go super. Diagnoza trafna i leczenie dobre. Moze mielismy szczescie. Oby nas nie opuszczalo.
Nie jestes osamotniona Moja przychdnia jest super wyposazona. Moja fastlege bardzo mloda ale niczego nie lekcewazy. No pomijajac fakt, ze jak bylam w ciazy, to do 20 tygodnia kazala mi na wszystkie bole brac paracet Ale to tutaj normalne. A teraz bardziej moge powiedziec,ze mam nadmiar zainteresowania ze strony tutejszej sluzby zdrowia Moja corka miala nietypowe objawy alergii. Problemy z oddychaniem i takie tam. Zrobili jej wszystkie mozliwe badania i znalezli przyczyne. 5 dni w szpitalu,pokoj z lazienka,pelne wyzywienie za darmo, nadzor lekarski cala dobe. Teraz kontrole co miesiac w szpitalu. Do tego telefony z helsestasjon z pytaniami czy wszystko jest ok. Oby tak dalej Mysle,ze nie ma co uogolniac,ze wszyscy lekarze sa beeeee. Ile przypadkow tyle historii...Mam nadzieje,ze nie bedzie mi dane spotkac lekarza,ktory swoja wiedze czerpie z google...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...oczywiscie

jesli chodzi o lekarskie kompetencje

najwazniejsze jest darmowe wyzywienie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
brzydal,ale mi dowaliles, uuuuuuuu chyba sie schowam pod dywan wspomnialam o warunkach w szpitalu bo byly po prostu bardzo dobre. Jedzenie zreszta tez A lekarze byli bardzo kompetentni. Biorac pod uwage, ze przypadek mojej corki byl naprawde trudny i nietypowy. Uwierz,ze nie bylo mi do smiechu. Dostalysmy w szpitalu oczekiwana pomoc i bylam bardzo zadowolona. Nie wygonili nas do domu i nie powiedzieli,ze nie wiedza co jest Julce. Zrobili jej mnostwo badan i znalezli przyczyne. I to jest dla mnie najwazniejsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nie było mnie tu pare tyg, ale widze ze nic nie straciłem.....

dobrze, ze jesc dali w tym szpitalu kolezance, bo zamiast alergii nabawiła by sie anemi......

Proponowałbym uwazac na Julke, bo skoro tak czule i troskliwie sie nią zajeli, to pewnie tez zdjecie juz poszło do BW.....
Nasze dzieci są ładniejsze, no i mają geny ( i to jakie) po rodzicach/dziadkach... : )

ps: ja swojego przypadku nie bede juz opisywał, bo na samą mysl o tej wizycie smiech mnie ogarnia!

paracet dobry na wszystko, za to nasz ibuprom niedozwolony, bo za mocny i w ogóle beeeee
A jak pomoze nasze, to norki proszą jak cpuny, zeby im ibuprom max przywiezc z tej jakze "zacofanej" polandii....
Niby mają swój ibux,ale on jest dobry na ból .....włosów!

ps II: Ivka > co z tym łokciem?
pewnie zupa była za słona.....
Pozdrawiam wszystkich moich wrogów i tych z min. trzema nickami : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marianek73, pewnie,ze dobrze. 5 dni bez jedzenia??? To by dopiero bylo A tak na powaznie.
Aluzja do BW- zdecydowanie nie na miejscu...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok